fredag 13. november 2009

10 minutter...

...med trening i dag også! En hoppapport - jepp, det rekker med en om dagen! Også den derre ruta da....

Kari har lovet at jeg skal få litt av kveldsmaten min servert i form av en og en kule for hver gang jeg legger meg riktig - skal bli spennende å se hva det går ut på! Men nå får jeg sove litt - blir jo helt sliten av å hjelpe Kari å legge ut tøyposer til Ida!

5 kommentarer:

  1. Hei Lille Yr lurer på:
    "Brukte dere 10 minutter på en hopp apport og ruta!!! Hvor lange avstander opererer dere med a??? Eller løper du veeeeeeeeldig sakte ;)
    Hilsen en undrende Yr...

    SvarSlett
  2. Sånne rutegreier tar tid skjønner du Yr, først en gang, så en gang til, og enda en gang osv. osv. Så tenk for at jeg skal leke litt med Kari mellom hver gang også. Henger du med nå eller?

    SvarSlett
  3. Å ja herregud, da tar det lang tid altså!! Er Kari såååå treg til å lære elle??? Hva trener a på mens du må løpe i ruta så mange ganger?? Er det armbevegelsene, uttale av ordet "ruta" elle hva er det??
    Lille Yr(lettere oppgitt..) ;o)

    SvarSlett
  4. Er din tobeint så himla rask til å lære hund da? Min er nemlig ikke særlig lettlært - hun må nemlig gjøre alle feilene selv... Det er et slit, men jeg holder ut ;-)

    SvarSlett
  5. Tapper har sagt at det lønner seg å la de tro at de lykkes..... ;o) Gjøre det lett for de, for gud hjelpe meg hvor mye rare fakter det kommer fra den kanten til tider!!! For ikke å snakke om "gode ideer".... *himler med øynene*
    Bare å være tålmodig så lærer de nok ;)
    Mvh
    Lille Yr

    SvarSlett