søndag 9. august 2009

Gnisten er fraværende

Det er tungt om dagen! Det er varmt, jeg har fått løpetid og Kari lar meg ikke akkurat hvile så veldig mye. Ikke så merkelig at gnisten liksom ikke er tilstede. I går, felt, ikke den helt store susen, lydighet, bare surr med en hel masse nye feil og mangler.... Vi var jo som vanlig ute og svømte og i tillegg fresa kjærringa en kort runde med oss i skogen på kvelden.


I dag, sykkeltur på morran, svømming i 30 minutter på formiddagen og spor på ettermiddagen. Aja-baja, det var vanskelig igjen! Jeg fant ikke sporet med en gang, ups sa Kari! Da jeg endelig fant det var det skikkelig vanskelig å holde på det, ups sa Kari! Det hadde vært noen firbeinte skapninger i sporet også, de hadde jeg lyst til å sjekke opp, ups sa Kari! Nesten halvparten av pinnene ble igjen i skogen, ups sa Kari! 25 minutter på 800 meter, gjett hva Kari sa da.......?!


I morgen skal hun på jobb, takk og lov!!

3 kommentarer:

  1. Hørt uttrykket HÆ'LI- endelig mandag ? (",)
    Nyt morgendagen og stell pent med deg selv du Emma mens du har heimen for deg selv og kjærringa må slite på jobb !

    SvarSlett
  2. Jeg bor tydeligvis i et hjem der "hæ'li, endelig mandag" aldri blir brukt av den tobeinte - men nå har jeg lært noe nytt, jeg skal nyte hæ'lie mandag!!
    Hilsen Emma

    SvarSlett
  3. Ja, Emma - nyt friheten mens kjærringa "koser" seg på jobb! Jeg har fått reise på feriekoloni og nyter dagene med blåbærplukking og som guide. Han gamlingen som var med måtte ha hjelp til å finne tilbake til vegen, han, så da tok jeg på meg spornesa og hjalp til. DET er fornufig måte å gå spor på, det, også slipper man alt maset om pinner og slike bagateller *fnys*. Hilsen Babs

    SvarSlett